Döglött marha fülszámát árulta a neten

bűnügy
2017 március 07., 08:28
comments 71

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói az Orosházi Járási Hivatal bejelentése után hétfőn okirattal visszaélés vétség gyanúsítottjaként hallgattak ki egy 36 éves kevermesi férfit, aki marhalevelet és fülszámot próbált eladni egy internetes kereskedő oldalon.

Fotó: Carsten Frenzl / Flickr CC BY 2.0
photo_camera Fotó: Carsten Frenzl / Flickr CC BY 2.0

Az állatot, amire a hatósági bizonyítványt kiállították, korábban eladta, de az adásvételről szerződés nem készült, a vevőnek nem adta oda az iratot és a fülszámot. Később, amikor a vevő jelezte, hogy az állat elhullott, a férfi ezt nem jelentette be a hatóságnak, és nem adta le a szarvasmarha azonosítóit. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.