Orbán: A migránsokra is vonatkoznak a törvények, ezen nem segít semmilyen emberi jogi, szépelgő handabanda

POLITIKA
2017 március 07., 09:31
comments 371

A határvadász-képzés második és harmadik ütemében kiképzett 462 tiszthelyettes kedd délelőtt a Hungexpón tette le esküjét. Orbán Viktor ünnepi beszédében elmondta az újoncoknak, hogy

"legyenek büszkék mert egy kipróbált és egy a legnehezebb körülmények közt is helytálló közösséghez csatlakozhatnak, a magyar végvári vitézekhez."

link Forrás

A miniszterelnök szerint nehéz időben választották ezt a hívatást a határvadászok, mert

"ebben a pillanatban is ostrom alatt állunk."

Orbán szerint csak lelassult a migrációs nyomás, egy pillanatnyi szünet a mostani állapot, amit a következő rohamra való felkészüléssel kell tölteni. A határainkra nehezedő nyomás a következő években nem fog megszűnni, tette hozzá.

"Brüsszelre és az Európai Unióra nem számíhatunk, csak megnehezítik a munkánkat. Csak magunkra számíthatunk"

- mondta.

link Forrás

Akik idejönnek, nem a mi kultúránk, hanem a sajátjuk szerint szeretnének élni, de európai színvonalon. Majd Orbán kijelentette a nyomás addig lesz napirenden, míg mindenhol be nem látják, hogy 

"a migráció a terrorizmus trójai falova."

link Forrás

A törvények mindenkire ugyanúgy kell, hogy vonatkozzanak, mondta, azokra a migránsokra is akik idejönnek, és 

"ezt nem írhatja felül semmilyen emberi jogi, szépelgő handabanda."

link Forrás

Orbán szerint ma Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.