A srác egy hete répákra cserélte a húga aranyhalait, mert kíváncsi volt, hogy a lány észreveszi-e

ÁLLAT
2017 március 09., 12:25

A felelős állattartás felelős dolog, egy amerikai tinédzser pedig sajátos kísérlettel igyekszik felhívni erre kishúga figyelmét. @SamuelAnnis a twitterén tette közzé ezeket a képeket március 5-én.

link Forrás

Élesszemű olvasóink talán kiszúrták, hogy a baloldali képen látható ballonban aranyhalak helyett bébirépák vannak, @SamuelAnnis ugyanis trükkösen ezekre cserélte húga aranyhalait. A kísérlet célja annak kiderítése, hogy vajon mikor veszi ezt észre a lány.

A legutóbbi frissítés szerint március 8-án, a kísérlet hetedik napján még nem történt meg a felismerés.

Aki a halakért aggódna, nyugodjon meg. A felelős állattartás nevében fellépő báty a kísérlet idejére saját akváriumában helyezte el húga aranyhalait. Mint írta, jobban vannak, mint valaha. (Via Mashable)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.