Küldeménykövető rendszert fejleszt a Magyar Posta

gazdaság
2017 március 09., 11:43
comments 92
Ideje szembenézni a modern világ modern kihívásaval. Fotó:  Helena Eriksson / Flick CC BY NC-ND 2.0
photo_camera Ideje szembenézni a modern világ modern kihívásaival. Fotó: Helena Eriksson / Flickr CC BY NC-ND 2.0

Az EU és a magyar állam társfinanszírozásában, 2,4 milliárd forint vissza nem téritendő támogatásból és 1,9 milliárd forintos saját forrásból, azaz összesen

4,3 milliárd forintból

küldeménykövető rendszert fejleszt a Magyar Posta. Tudják, ezek azok a rendszerek, amikkel a fejlett világban már hosszú évek óta nyomon követhetik küldeményeik útját az ügyfelek, köztük azok a szerencsések, akik Magyarországon nem a Magyar Posta legendás szolgáltatását használják.

Elméletben amúgy már eddig is létezett küldeménykövető rendszere a postának, azon követhettem például nyomon, hogy a Kínából a Magyar Posta budaörsi logisztikai központjába december 1-én megérkezett csomagom még január közepén is ott van.

A posta a fejlesztést azzal indokolta, hogy a postapiac liberalizációja után a cégnek

  • egyre erősödő
  • valódi
  • piaci versenyben

kell helytállnia, márpedig a céljuk a piacvezető pozíció megtartása és megerősítése, amihez valóban jól jön, hogy az ügyfél legalább nyomon követhesse a csomagját, ami nem jön meg. (Via MTI) 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.