Xboxot szenteltek Orosházán

játék
2017 március 09., 14:48
comments 112

Olyan hír jelent meg az evangleikus.hu-n, amilyet tényleg csak évtizedenként egyszer lát a legtapasztaltabb újságíró:

XBOXOT SZENTELTEK OROSHÁZÁN

Az ember azt gondolná, hogy nyilván a helyi, egyházi fenntartású iskola napközijéről van szó,

DE NEM.

Itt bizony a nyugdíjasklubról van szó. Három bekezdés csak az egész írás, reméljük nem sértődnek meg a teljes beidézésért, mert hiba lenne bármit kihagyni:

„Az Orosházi Evangélikus Egyházközség Fénysugár Nyugdíjas Egyesületének tagjai több alkalommal jártak már a Szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálatban, ahol nagy örömmel játszottak az ottani Xboxszal. Elhatározták, hogy az otthoni klubban is szeretnének ilyen versenyeket szervezni.

Az egyesület elnöke, Lázár Pálné pályázatot nyújtott be a Békés-megyei Önkormányzathoz, ahol egy kisebb támogatást nyertek, amihez a gyülekezet és az egyházmegye további támogatást nyújtott. Így lehetővé vált a legújabb Xbox megvásárlása. Ennek a készüléknek a megszentelésére került sor húshagyó kedden.

A jó hangulatú alkalmon Ördög Endre igazgató-lelkész, Dávid Zoltán polgármester és Lázár Zsolt esperes is megjelent. Lázár Zsolt áhítatát követően Isten áldását kérte az egyesület munkájára és az új játékra.” 

A cikkben van képgaléria, és egy kedves videó is a daloló orosházi nyugdjas asszonyokról:

Még sok játékkal teli évet kívánunk az orosházi nyugdíjasoknak! 

 (via MEGAZORK)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt