Egy remek bírói döntésnek hála Nikolics Nemanja gólt szerzett Chicagóban

futball
2017 március 12., 09:07
comments 25

Hevesen tiltakozott a Real Salt Lake City kispadja Nikolics Nemanja gólja után az amerikai profi labdarúgóliga, az MLS szombati játéknapján. Első ránézésre még jogosnak is tűnhet a tiltakozásuk, mert a Chicago magyar csatára, Nikolics Nemanja bő két méterrel az utolsó védő mögött volt, amikor hozzá került a labda.

link Forrás

Annyia nyilvánvaló leshelyzet volt, hogy még maga Nikolics is megtorpant, mielőtt tizenhatról a kapus alatt a kapuba bombázott volna.

A játékvezető mégis továbbot intett, és asszisztense se emelte a zászlót.

Nagyon helyesen, mer a visszajátszásból már jól látszik, hogy Nikolicsot nem saját csapattársa, hanem a Salt Lake City egyik, tisztázni akaró középpályása ugratta ki, így pedig már nem les a les.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.