Egymilliárdért védi a vizes vébét a Valton

POLITIKA
2017 március 12., 14:39
comments 41

A 24.hu vette észre, hogy az uniós Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint

a 2017-es magyarországi vizes világbajnokság helyszíneit a Valton Sec Kft. őrzi majd 1 milliárd 65 millió 500 ezer forintért.

A megbízást a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban ítélték oda a Fidesz kedvenc biztonsági cégnek, az indoklás szerint azért mert a világverseny esetében sietni kellett. A Valton feladata különböző biztonsági feladatok ellátása a Dagály Úszóarénában  és környékén, a Hajós Uszodában és környékén, a Batthyány téri High Diving helyszínen, a Városligeti Műjégpályánál, Balatonfüreden pedig a nyíltvízi úszás helyszínein, a hotelekben és a kiegészítő helyszíneken. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.