Kósa: Két héten belül döntés születik a nemzeti konzultációról

POLITIKA
2017 március 12., 14:09
comments 43

A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette ki, hogy 

"két héten belül döntés születik a nemzeti konzultáció részleteiről, szeretnék a választók véleményét sok kérdésről megtudni."

Kósa Lajos szerint mivel a magyar kormány által bevezetett menekültügyi őrizet nem tetszik az Európai Uniónak, és a kérdésben nagy küzdelem várható, jobb

"ha kikérjük az ország lakóinak véleményét." 

Kósa hozzátette, hogy egy sor más kérdésben is ki akarják kérni a választók véleményét, mert az Európai Unióval Magyarország érdekében vitatkoznak fontos ügyekről. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.