Stephen Bannon savval töltötte fel a jacuzziját

külföld
2017 március 12., 08:22
comments 82
photo_camera Stephen K. Bannon, Trump legbizalmasabb bizalmasa főnöke Mar-a-Largo-i golfpályáján, a nyilvános szálláson, ahova Trump hétvégente elvonul. AFP PHOTO / NICHOLAS KAMM

Hosszas és bonyolult nyomozásba kezdett a Washington Post, hogy kiderítse azt az alapesetben nem túl rejtélyes információt, hogy

vajon hol lakott az elmúlt években Stephen K. Bannon, Donald Trump egyik legbizalmasabb tanácsadója.

Gondolhatnák, hogy ez egyszerű, de a több államon átívelő, rengeteg közadatot beszerző nyomozás végén is arra jutottak, hogy

leginkább sehol.

Bannon papíron kaliforniai lakos. Vagy floridai. Esetleg New York-i vagy Washingtoni. Az biztos, hogy egyszerre több államban is regisztrált szavazóként. Például Floridában, ahol két ingatlant is bérelt, bár egyikben se látták.

A dolog nagyon bonyolult, nem is ásnám bele most magam mélyebben. Inkább csak kiemelném a legviccesebb részletet az egyik floridai ingatlanjáról, az Opechee-ben található házról. Ezt a bérbeadó szerint Bannon és exneje, Diane Clohesy olyan szinten lelakta, hogy a bérlet lejártakor kvázi rommá lehetett volna nyilvánítani.

"Úgy tűnik, hogy az egész jacuzzit savval öntötték le" - írta a tulaj 2015 februárjában Bannonnak, akit sohase látott, és aki még az ingatlanközvetítővel is csak emailen kommunikált. "Nem vagyok a városban, tudna Diane-nal beszélni és rendezni ezt" - írta vissza Bannon, akivel még a szomszédai se találkoztak soha.

A bérbeadó szerint Bannonék 14 ezer dollár, vagyis több mint négymillió forint kárt okoztak, ezért nem is adta vissza nekik a 9800 dolláros foglalót. (Via The Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt