Szigetvári: Jogunkban áll nekünk és jogukban áll a budapesti magyar polgároknak, akár füttyel is megzavarni a miniszterelnök beszédét, mert a nemzeti ünnep mindannyiunké

politika
2017 március 12., 13:45
comments 305

Az Együtt választmányi elnök szerint a rendőrség jogellenesen tiltotta meg a pártnak, hogy sípokat osszon szimpatizánsainak március 15-én. A döntést bíróságon támadták meg, remélik, hogy a nemzeti ünnep előtt végleges ítélet lesz az ügyben, írja a HírTV. Szigetvári Viktor kijelentette, hogy 

„jogunkban áll nekünk és jogukban áll a budapesti magyar polgároknak, akár füttyel is megzavarni a miniszterelnök beszédét, mert a nemzeti ünnep mindannyiunké. A miniszterelnök csak a sajátjainak beszél és kitagadja a politikai ellenfeleit, az őt nem szeretőket a magyar nemzetből.”

Az Együtt politikusa szerint ennek rendészeti megnyilvánulása az, hogy a rendőrség megtiltotta a pártnak a sípolást. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.