A Pakson építkező, a Ligetben fákat kivágó kormány most a környezetvédelemre hivatkozva sarcolná a multikat

POLITIKA
2017 március 13., 06:35

Hirtelen nagyon fontos lett a környezet védelme az atomerőműépítés és a közparkok beépítése mellett erősen elkötelezett magyar kormánynak. Legalábbis most a környezetvédelemre hivatkozva akarnak új fizetési kötelezettségeket kivetni a nagy nemzetközi áruházláncokra. Azt, hogy az áruházak melletti parkolók után valamit fizetniük kéne, már a múlt héten bedobták, de a Magyar Idők legújabb "értesülése" szerint

a házhozszállítás után is fizetniük kéne.

Ráadásul nem is konkrétan a házhozszállítás után. Az csak az indok, az ún. környezetterhelési díjat az éves bevétel százalékában határoznák meg. Márpedig abból nem igazán derül ki, hogy mekkora része volt helyben vásárolt termék, és mekkora a kiszállított. Hogy arról már ne is beszéljünk, hogy a parkolóhasználatra végképp nem lehet következtetni belőle. (Via MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.