Olga férfit látott, férfit keres

életmód
2017 március 13., 08:13
comments 114

Szakértelmében bízva, tanácsát szeretném kérni, hogy hogyan kéne úgy megtalálom azt a _remélem férfit_, akit csak akkor keresek, ha ő is keres.

Pénteken este 8 körül láttam a 49-es villamoson a Móricztól a Kosztóig.

Sörrel a kezében ült, majd felállt és karját nyújtotta egy idős bottal közlekedő, nehezen mozgó hajléktalan kinézetű férfi felé és felsegítette a villamosra.

Mivel kifinomult konzervatív hölgy vagyok, tényleg csak akkor keresem, ha ő is keres.

De ha keres se biztos, hogy érdekel.

A bottal közlekedő embert is keresem, hogy segítsen olyan férfit találni, (aki miatt újra írhatok majd) aki erős karját nem fél kinyújtani az elesettek felé. (Máté 12:34)

Segítségében bízva maradok tisztelettel lelkes olvasója:

Olga

***

Kedves Olga!

Máté 7:7-8

Üdvözlettel:

anarki

Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.