Hiába mondták le az olimpiai pályázatot, félmilliárdot még ráküldenek a népszerűsítésére

POLITIKA
2017 március 14., 15:31
comments 153

Közbeszerzési eljárás eredményét hirdette ki a Budapest 2024 Nkft., jelent meg az európai közbeszerzési honlapon. Téma: "Vállalkozási keretmegállapodás nemzetközi és hazai rendezvényszervezési szolgáltatások és a tevékenység megvalósításához kapcsolódó eszközök beszerzésére." Teljesítés helyszíne: Budapest, Doha, Aarhus. Költségkeret:

536,5 millió forint.

Nyertesek: HD Event & Promotion Kft. és a Humán Telex Reklám Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Utóbbi két fradis cég vezetőjének, Orosz Pálnak a tulajdonában van.

Hogy a közbeszerzési eljárást miért nem mondták le korábban, rejtély. (Az olimpiai pályázatot február végén vonták vissza.)

UPDATE:

Azt információt kaptuk az olimpiai szervezőktől, hogy ez a közbeszerzési eredmény csak technikai okból, egy korábbi hiánypótlás miatt került most ki, valójában már lefújták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.