A kormányzati propagandaanyag egyik arca volt a Juhász Péter ellen tüntető fidelitasos

politika
2017 március 15., 09:32

Az Orbán Viktor beszéde idejére tüntetést szervező Juhász Péterék rendezvényére szervezett ellentüntetést a Fidelitas szerda délelőtt a Múzeum körút másik felére. A "Soros fizet, Juhász fütyül" egyentáblával megjelent ifjú fideszesek között tudósítónk, Ács Dániel felismert egy ismerős arcot:

A táblát tartó férfi ugyanis a közelmúlt egyik kormányzati propagandakampányának volt az arca. Csak annyira sok propagandakampány zajlott az elmúlt években, hogy hirtelen nehéz volt megmondani, melyikben is szerepelt, ezért megkérdeztük tőle:

link Forrás

És tényleg: 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.