Brutális abortuszos fotóval sokkolták az Orbánra várókat a lengyel tüntetők

politika
2017 március 15., 08:28
comments 570

Tudósítónk, Szily László egy székelyzászló és egy abortált magzat véres fényképe közül jelenti: a lengyel tüntetéskultúra abszolút mértékben leuralta a magyart március 15-én.

Azt viszont még Orbán Viktor miniszterelnök legodaadóbb rajongóinak is sok, amit az elszabadult lengyelek művelnek: egy két és félszer másfél méteres molinót rögzítettek a Nemzeti Múzeum kerítése közelében, rajta Jézus fejével és egy abortusz utáni szétroncsolt magzat hatalmasra nagyított fényképével. 

Fotó: Szily László (444)
photo_camera Fotó: Szily László (444)

"Nem csak én döbbentem meg, amikor az agyam lassan dekódolta, hogy mit látok a képen."

– mondta el tudósítónk, aki szerint az Orbán Viktorra érkező emberek is döbbenten fogadták a jelenséget. 

Ráadásul sokak olyan helyen állnak a tömegben, hogy ha majd Orbánt akarják nézni a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, ezt csak úgy tehetik meg, ha közben folyamatosan a véres fotót is látják. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.