Hollywoodban elkezdtek gondolkodni a Mátrix új részén

FILM
2017 március 15., 06:35
comments 66

Pontosan még nem tudni, hogyan fog kinézni, de a Hollywood Reporter szerint a Warner Bros már dolgozik a Mátrix folytatásán. A lap szerint Zak Penn, az X-Men forgatókönyvírója már rajta van a történet újragondolásán. A pletykák szerint az új film főszereplője pedig Michael B. Jordan lehet.

Michael B. Jordan - Fotó: AFP/Christopher Polk/Getty Images
photo_camera Michael B. Jordan - Fotó: AFP/Christopher Polk/Getty Images

Megemlítik azt is, hogy Joel Silver, az eredeti Mátrix producere kereste meg a filmstúdiót, de a Warner Bros nem volt oda az ötletért, mert a producer híres arról, hogy elszáll a költségekkel, és az eredeti trilógiát író Wachowski testvérekkel sincs valami jóban. Silver egyébként is 2012-ben eladta a film jogait 30 millió dollárért. Egyelőre a Wachowski testvéreket sem vonták be a projektbe.

Korábban Keanu Reeves beszélt arról, hogy szívesen beszállna a folytatásba, de a hírek szerint a Warner Bros inkább egy új főszereplőben gondolkodik. A film olyan korai fázisban van, hogy egyelőre azt sem tűzték ki, hogy mikor mutatnák be. A Hollywood Reporter szerint még az sem kizárt, hogy végül elkaszálják az ötletet. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.