Holnap ünnepeljük az írek Szent Patrik napját, úgyhogy zöldbe borul a Lánchíd

ünnep
2017 március 16., 11:23

A világszerte erős ír lobbinak az évek során sikerült elérnie, hogy Szent Patrik napján, március 17-én bezöldüljenek a világ legfontosabb épületei, így a párizsi Eiffel-torony vagy a sydney-i operaház. Idén először Budapest is csatlakozik a kezdeményezéshez, úgyhogy holnap zöld Lánchídra, zöld Müpára, zöld Bank Centerre és zöld Tüskecsarnokra tessenek szívesek lenni számítani. És, ahogy az ír mondja: An rud nach leigheasann im ná uisce beatha níl aon leigheas air!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.