Kiugrott a pancser emberrabló csomagtartójából az áldozata

külföld
2017 március 16., 10:58

Nem mindennapi eseményeket rögzített egy benzinkút biztonsági kamerája az alabamai Birminghamben. A felvétel átlagosan indul, egy fekete jármű érkezik a benzinkútra, a vezetője pedig bemegy a shopba, hogy pénzt vegyen fel az ATM-ből.

link Forrás

A bolt belsejében készült felvételeken még semmi szokatlan nincs. A benzinkút egyik alkalmazottja jéggel tölti fel az italospultot, a kocsi sofőrje pedig az ATM-nél várakozik.

Aztán újra a külső képet látjuk, ahogy visszaül a kocsijából, kitolat, majd gázt ad és elindul előre. Ekkor hirtelen felvágódik a csomagtartója, amiből egy kétségbeesett nő vetődik elő, majd felpattanva berohan a shopba.

A rendőrség jelentése szerint a 25 éves áldozatot kedd éjjel fél 11 körül rabolták el otthona elől. A gyanúsított pisztolyt fogott rá és megpróbálta kirabolni. A nőnél nem volt, ezért a támadója a kocsijába kényszerítette, majd később a csomagtartóba zárta, de előbb elvette telefonját és pénztárcáját.

Az ATM-nél a nő kártyájáról próbált pénzt felvenni. Többször is próbálkozott, végül a pultostól kért segítséget, akinek amúgy gyanús volt a férfi, és az is, hogy fegyver lehet nála.

Amikor a nő kiugrott a kocsiból és bemenekült a boltba, a pultos gyorsan magukra zárta a bolt ajtaját és riasztotta a rendőrséget. A gyanúsítottat még nem fogták el. (Via Al.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.