Mészáros Lőrinc bulvárlapjába se írhat többet Havas Henrik

idióta rekordok
2017 március 16., 21:22
comments 121

Március elején derült ki, hogy Havas Henriket kirúgja a TV2, feltételezése szerint azért, mert korábban arról írt Facebook-oldalán, hogy Vajna Tímea, azaz Andy Vajna, a TV2 tulajdonosának felesége, ugyanazt a foglalkozást űzi, amit Kelemen Anna vagy Molnár Anikó.

Ezt nagyjából mindenki azonnal lekurvázásnak fogta fel, de Havas később magyarázkodott, hogy szó nincs erről, csak arra gondolt, hogy a három nőben közös, hogy hogy érdekes férfiak mellé sodorta őket a sors és szerinte aki félreértette, amit mondott, az menjen pszichiáterhez. 

link Forrás

De nem a TV2 volt az egyetlen Fidesz-közeli médiafelület, amelyik foglalkoztatta Havast: jelentek meg tárcái a HOT! magazinban, ami nemrég Mészáros Lőrinc kezébe került. Most innen is kidobták, Havas elmondása szerint épp csütörtökön említette meg titkárnőjének, hogy nem is érti, hogy nem rúgták még ki innen. (CommentCom)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.