Halott nőt lopott meg a ferencvárosi orvos

2017 március 18., szombat 19:52
237

Lehangoló történetről számolt be szombaton a Blikk. Egy IX. kerületi lakásában rosszul lett, majd elhunyt egy idős asszony. A mentők kiérkeztek a helyszínre, de már nem tudtak segíteni rajta, ezért hívták az ügyeletes kerületi orvost, hogy állapítsa meg a halál beálltát. 

Jött is az orvos, megvizsgálta a holttestet, kitöltötte a papírokat, átadta azokat a rokonságnak, és távozott - de nem üres kézzel; vitte magával az elhunyt néni pénzzel teli pénztárcáját is. A mentők észrevették a dolgot és értesítették a rendőrséget.

"A  Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást folytat egy 61 éves budapesti férfi ellen, mert a Budapest, IX. kerület, Haller utcában egy természetes halállal elhunyt személy azonosításánál a gyanú szerint eltulajdonította annak pénztárcáját, készpénzét" - válaszolt az esettel kapcsolatban a BRFK a Blikknek, hozzátéve, hogy az elkövetőt elkapták, és meglett a tárca és a pénz is. Ellene szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás.

A családot érthető módon megviselte eset: friss gyászukban a rendőrségen kellett megjelenniük, hogy segítsék a nyomozást. (Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt