Őrizetbe vették a Szentendrei úti baleset okozóját

baleset
2017 március 18., 13:15
comments 177
Összetört autó a III. kerületben, a Szentendrei úton, miután összeütközött egy másik autóval 2017. március 18-án.
photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Hajnali 1 óra 15 perc körül a budapesti Szentendrei úton egy kék Mercedes CLK  óriási erővel nekiütközött egy piros lámpánál várakozó, aranybarna 5-ös BMW-nek, az autók a pályatestek között álló betonoszlopnak és a lámpaoszlopnak csapódtak, és valósággal megsemmisültek. A BMW utasai a helyszínen életüket vesztették, a Mercedes sofőrjét súlyos sérülésekkel kórházba szállították.  

A rendőrség szombat kora délután azt közölte, hogy a súlyosan megsérült férfit a kórházban gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását. Halált okozó közúti baleset okozása miatt folyik ellene eljárás. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.