Hatmilliárdan nézik majd az úszó világbajnokságot a magyar kormány szerint

POLITIKA
2017 március 19., 16:13
comments 527

„A látványosnak és színvonalasnak ígérkező nyári magyarországi eseményt a televízióban a becslések szerint csaknem

hatmilliárdan

fogják látni, s ennek köszönhetően Budapest kiemelt turisztikai értékeit is

– mondta Szántó Éva, a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. ügyvezetője egy mai sajtóeseményen, ahol a képek szerint egy Erzsébet téri visszaszámláló órát helyeztek üzembe Hosszú Katinka sikerúszó és egy államtitkár segítségével.

photo_camera Szabó Tünde, Hosszú Katinka és Szántó Éva. Fotó: Illyés Tibor.

A hatmilliárdos becslés elég erős, a forrását nem ismerni, viszont az Index felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy a legutóbbi focivébént a hivatalos számok szerint 3,2 milliárdan nézték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.