Randi-antihős terrorizálja Kaliforniát

Paul Gonzalez – aki Dave Gonzalez néven van fent több online randioldalon – egy igazi szemétláda. A 44 éves férfi sorozatosan azzal sokkolja a kaliforniai szingli nőket, hogy az első randiról fizetés nélkül lelép, miután végigette a menüt.

Legutóbbi gonosztette: miután elfogyasztotta az 50 dolláros vacsoráját egy pasadenai étteremben – többek között egy pohár pinot-t, ráksalátát, steaket és sült krumplit rendelt –, azt mondta randipartnerének, akivel először találkozott, hogy fel kell vennie egy a telefont. Aztán eltűnt, és otthagyta a nőt a számlával.

Áldozata utánanézett az interneten, és gyorsan rájött, hogy vannak sorstárai. Gonzalez tavaly egy 100 dolláros számlát csinált egy burbanki steakhouseban, és szintén fizetés nélkül lelépett az első randiról. Ugyanabban az időben egy helyi fodrászt is otthagyott anélkül, hogy kifizette volna a számlát. A Los Angeles-i ügyészség közölte, hogy más bűncselekmények miatt is keresik Gonzalezt, többek között lopás és jogosítvány nélküli vezetés miatt, de börtönben is volt már néhány hasonló apróság miatt. (CBSYahoo)