Dirk Gerkens azt mondta, nem bukna, ha arra fogadna, Sváby műsora nem hoz 8 százalékos közönségarányt az ATV-n, de kiderült, hogy bukna

tévé
2017 március 20., 10:38
comments 143

Februárban a TV2-t vezető Dirk Gerkens azt mondta az Indexnek, hogy:

Sváby „András azt mondta, szeretne 8 százalékos közönségarányt hozni az ATV-n, sok sikert neki, de szerintem nem buknék rajta, ha ellene fogadnék”.

Azóta elindult az ATV-n Sváby új műsora, a Heti Napló, közben pedig a TV2-nek több műsora is megbukott, a nézettsége nagyon elmarad az RTL-étől.

Ehhez képest Sváby András műsora az első adással a teljes lakosságban 6,3 százalékos közönségarányt, 278 ezer nézőt ért el, majd a második héten a 18 éven felülieknél az előző heti 6,9-ről 8,7 százalékos közönségarányra tornázta fel magát. Sőt, a teljes lakosságban meg is verte a TV2-t, hiszen míg azt 354 430 néző nézte, addig Svábyt 360 273.

Jobb is, hogy Gerkens nem fogadott. (Comment)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.