Elővette a bútorboltban

bűnügy
2017 március 20., 09:36
comments 72

Egy szegedi férfi novemberben késő délután egy helyi bevásárló központ bútorboltjában az eladó hölgyeknek kérés nélkül megmutatta a nemi szervét. Az egyik eladó elzavarta, így egy másik pulthoz lépve megismételte a tettet. Ezután szóltak, hogy menjen ki az üzletből, aminek látszólag eleget is tett, de amint kilépett az utcára, az üvegablakkal szembe fordulva maszturbálni kezdett a 4 eladó előtt. A járási ügyészség emiatt szeméremsértés vétségével vádolja. (Délmagyar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.