Előzetesbe került az ámokfutó, aki nekiment Janza Richárdék autójának

bűnügy
2017 március 20., 17:16
comments 228

A Fővárosi Törvényszék közölte az MTI-vel, hogy

elrendelték annak a férfinak az előzetes letartóztatását hétfőn, aki szombat hajnalban a budapesti Szentendrei úton belerohant egy álló autóba, amelynek vezetője és utasa meghalt.

A Blikk korábban arról írt, hogy a világbajnok kajakos, Janza Richárd és barátja autójába rohanó férfi szervezetében négy üveg bornyi alkohol volt. A Törvényszék közleménye beszámol arról is, hogy mivel a halálos közúti baleset okozásával gyanúsított férfi maga is megsérült, a Budai Központi Kerületi Bíróság a kórházban tartotta tárgyalását. Az ügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítási eljárás meghiúsításának veszélyére hivatkozva kezdeményezte az előzetes letartóztatás elrendelését, a gyanúsított védője enyhébb kényszerintézkedés, házi őrizet elrendelését kérte. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.