Körözik a 20 éves Fehér Dávid Istvánt, mert egy vita hevében 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott

bűnügy
2017 március 20., 10:57
comments 51
Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés miatt indított nyomozást Fehér Dávid István 20 éves szigetmonostori lakos ellen. A férfi vasárnap 16:10 körül a VII. kerületi Damjanich utcában a két férfi egy korábbi sérelem miatt összevitatkozott, és Fehér Dávid István olyan súlyosan bántalmazta a haragosát, hogy annak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek. A férfi szökésben van, nem találják, ezért a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.