Olyan üzletet nyitott az Adidas, ahol te tervezheted meg, majd négy órán belül el is készítik a pulóvered

2017 március 21., kedd 10:59
72

A német ruhaipari márka egy olyan mintaüzletet nyitott meg Berlinben, ahol a vásárlók maguk tervezhetik meg a felsőjüket, utána egy testszkenner felveszi a szükséges adatokat róluk, majd pár óra alatt össze is varrják helyben az egészet. 

Az Adidas fő célja az, hogy az új fejlesztések révén sokkal gyorsabban tudjanak reagálni a vásárlói igényekre, ezt szolgálták azok a német és amerikai gyárak is, ahol robotok építik a legújabb cipőmodelleket. 

Azt remélik a fejlesztésektől, hogy sokkal gyorsabban lesznek képesek alkalmazkodni a divattrendekhez, és ezzel több terméket fognak tudni teljes áron értékesíteni. 

A most megnyitott berlini mintaboltban a vásárlók maguknak tervezhetnek egy merinógyapjú pulcsit 200 euróért, majd négy óra múlva már kézbe is vehetik a kész ruhadarabot, amit helyben varrnak meg a számukra. Az Adidas sajtószóvivője elmondta, hogy egyelőre megvizsgáljak majd a berlini próbaüzlet tapasztalatait és utána találják ki, hogy érdemes-e foglalkozni tovább a koncepcióval. (Reuters)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt