Az Operettszínház foglalja el a Moulin Rouge-t

Budapest
2017 március 22., 04:05
comments 9

A Népszava szerdai számában ír arról, hogy április 20-án új játszóhelyet nyit a Budapesti Operettszínház az egykori Moulin Rouge helyén. A 450 millió forintért felújított épület a Kálmán Imre Teátrum nevet kapja majd. Az Operettszínház főigazgatója, Lőrinczy György a lapnak elmondta, hogy a beruházás nagyobbik részét állami, míg 50 milliót fővárosi finanszírozásból oldották meg. 

Photo: Alexander Kmeth
photo_camera Photo: Alexander Kmeth

A főigazgató elmondta, hogy az előcsarnokot összenyitották az Operettel, az új térben Teátrum Café néven kávézót és éttermet nyitnak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.