Húsosfazékközeli pletykakörkép-híradónk következik

bulvár
2017 március 22., 19:43

Ma Magyarországon nem az a hír fontos, amit hivatalosan megerősítenek vagy bármiféle nyoma van, hanem az, amiről csak úgy beszélnek. Íme a mai legfontosabb "állítólag" hírek:

1. Állítólag eltűnt Csík Zoltán, Mészáros Lőrinc cégügyi desszantosa. A volt gyilkossági nyomozó, aki rendszeren megjelenik azokban a cégekben, amiket később Mészáros megvásárol, összekülönbözhetett a felcsúti polgármesterrel, és állítólag lelépett.

2. Állítólag Zsidai Roy kiesett a húsosfazék mellől: Orbán Ráhel kedvenc éttermesét leváltották a Pannon Gasztronómiai Akadémia éléről, helyére Csapody Balázs került.

3. Állítólag Parragh László tagja lesz a Nemzeti Versenyképességi Tanácsnak. Ugyan még nem tudni, hogy ki az az öt szakember, aki bekerül ebbe a testületbe (amit egy kormányrendelet szerint tavaly október 31.-ig kellett volna felállítani), de gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy az örökös iparikamara-elnök Parragh ne legyen köztük.

4. Állítólag nem csak Világi Oszkárnak és a MOL-nak, hanem Matolcsy Ádámnak is köze van a kormány Igazi Csíki Sör mellett, illetve a Heineken ellen vívott háborújához. A jegybankelnök fia ugyanis állítólag bérbe ad egy ingatlant egy sörfőzdének, márpedig kik húznak hasznot a Heineken elleni támadásból? A sörfőzdék.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.