Óriási vizslasiker! Megelőzték a vizslák a mopszokat a legfontosabb ranglistán

ÁLLAT
2017 március 22., 20:55
comments 71

Három helyet előrelépve már a 31. helyen áll a legfontosabb kutyaranglistán, az amerikai tenyésztők fajtalistáján a magyar vizsla, írja a hvg. Az American Kennel Club az újonnan nyilvántartásba vett fajták alapján rakja össze a rangsort minden évben.

photo_camera A képem egy 444-es vizsla, Lujza látható.

A vizslasikert megkoronázza, hogy olyan fajtákat utasított maga mögé, mint mondjuk a border collie, a dalmata vagy a mopsz:

Itt az egész lista.

A lista első helyéről természetesen letaszíthatatlan mindenki kedvence, a Családi Kutya, a labrador retriever. Már 26 éve uralkodik folyamatosan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.