Előzetesbe került a 35 éves V. Péter, aki egy nőt fogdosott

bűnügy
2017 március 23., 16:31
comments 128

Szexuális kényszerítés és garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya V. Péter 35 éves ceglédi lakos ellen.

A férfi a jelenlegi adatok szerint vasárnap este egy ceglédi utcán követett egy nőt, odament hozzá, és fogdosni kezdte, majd elfutott, de néhány perc múlva megint utánament, és a falhoz szorítva fogdosni kezdte. V. Péter a nő segítségére siető férfit ököllel arcon ütötte, akinek ettől az ajka megsérült.

A járőrök a helyszín közelében elfogták és előállították V. Pétert, akit a nyomozók őrizetbe vettek, és gyanúsítottként hallgattak ki. Kedden rendelték el az előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.