Ki mondta: a Fidesz alelnöke vagy egy tökkelütött, összeesküvés-hívő, agresszív trollkommentelő?

2017 március 23., csütörtök 20:49
200
Németh Szilárd Fidesz-alelnök (Fotó: Botos Tamás)

Németh Szilárd Németh Szilárdabb volt még Németh Szilárdnál is a 168 órának adott interjúban. Olyannyira, hogy ezt egy egyszerű játékkal bemutatjuk. A kérdés, hogy ki mondta a kiragadott idézetet: Németh Szilárd Fidesz-alelnök vagy a legszerencsétlenebb fajta, tökkelütött, összeesküvés-hívő, agresszív trollkommentelő?

 1. „Van a valódi valóság, amiről Orbán Vik­­tor beszél, és van az elmúlt néhány évtizedben a liberális diktatúra által felépített álvalóság.”
 2. „Csak abban a térben lehet mozogni és annak kell mindig és mindenben megfelelni, amit a liberális megmondóemberek állítanak. Mindenféle szép eszmék mögé bújnak, és az akaratukat ráerőltetik az emberekre.”
 3. „Az egész liberális világ diktatúrába fordult.”
 4. „Hablaty, hamuka, duma, hazugság. Mondjam még másképp? (...) És vállalom a megbélyegzést. Már szinte kezdem élvezni. A liberálisok azért építették fel virtuális valóságukat, mert brutálisan nagy pénz és gazdasági érdek, hatalom van mögötte. Mindezzel egész Európát szeretnék befolyásolni.”
 5. „A pénz honnan jön? Gyuri bácsitól, nem? Neki meg elég jó üzletei vannak, mindig bejön a számítása. Ha akarja, bedönti a fontot, és mégsem lesz semmi baja. Ki védi őt? Hogy áll össze a rendszer?”
 6. „Ezek Soros-elemzők, tele velük a padlás. Hagyjuk már őket.”
 7. „Nem ellenséget keresünk, hanem megmutatjuk a valódi valóságot. Ez a Soros nevű ördög nem a falra van festve, hanem itt él velünk a hétköznapokban. A rendszerváltás óta sokan az ő világát építik, egyik diktatúrából a másikba eshetünk.”
 8. „Az a jó nekik, ha maradunk a gyarmatbirodalmi hátsó udvar. Én a hátsó udvarban nőttem fel, tudom, milyen. Ott van a retyó meg a sufni. Brüsszelben nem széplelkek dolgoznak, kőkemény érdekharc folyik, minden a lóvéról meg a hatalomról szól. Mint a kocsmában, a sör-virsli szkanderpartiban.”
 9. „Paksozunk? A fiam azzal jött haza az iskolából, hogy van egy vicce. Hogy hívják az atomfertőzött nyulat? Paksifüles.”
 10. „Nyilván óriási támadás ér majd minket Brüsszelből, a liberális média részéről, lesz lejáratás, karaktergyilkosság, kapunk majd hideget-meleget. Fo­­lyamatos nyomás alatt leszünk. A szélsőbaltól a szélsőjobbig összefognak ellenünk.”
 11. „Mára a liberálisok ugyanolyan kirekesztők, mint a nácik meg a komcsik, sőt szövetségre is lépnének velük.”

A helyes válasz az összes kérdésre:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt