Megpróbálta eljátszani, hogy lefejelte a bíró, nem sikerült

foci
2017 március 24., 13:52
comments 64
link Forrás

Csodálatos találatot köszönhetünk az Index sportrovatának a bolgár élvonalból, ahol a hétvégén a Neftochimic Burgas csapata 3-1-re kikapott otthon a Cherno More csapatától, és ezt nem mindenkinek sikerült feldolgoznia a szakmai stábon innen. 

Az utóbbi években sajnos egyre gyakoribb lett európai futballpályáin, hogy a homlokkal egymásnak keménykedő játékosok közül az egyik hirtelen lefejelést imitálva földre rogy, reménykedve egy könnyen jött piros lapban. 

Olyat viszont nem nagyon látni, hogy a kapusedző a bíróval szemben játssza el a nagyhalált, de olyan bénán, hogy még földet sem ér, a másik már röhög is.

Mire gondolhatott? Hogy a negyedik játékvezető kiállítja a bírót? Esetleg hátha eltiltják?  Valószínűleg a meccs utáni hév és indulat miatt cselekedett meggondolatlanul az edző, akinek ezúton is jobbulást kívánunk. (Index)  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.