Egy forró lámpa miatt égtek el Jamie Foxx nálunk készülő filmjének díszletei

baleset
2017 március 25., 06:39
comments 24

Kedden tűz ütött ki az etyeki Korda Filmstúdióban, amiben dolgozók nem sérültek meg, de megsemmisültek a most készülő Robin Hood-film legnagyobb díszletei. 

Egy ott dolgozó az ATV-nek elmondta, egy felforrósodott lámpa okozta a tüzet, amiben a legnagyobb díszletek elégtek, 50 millió forintra becsülik a kárt. Egy jelenetet még mindenképpen fel kell venniük, így építik vissza az egészet.

Emiatt film miatt van Jamie Foxx most Magyarországon. Nem is baj, hogy kicsit tovább kell maradnia, eddig is szuper videókat töltött fel hazánkból:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.