Ismeretlen holttestet találtak Bugyin

2017 március 25., szombat 17:37
95

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. Pénteken, délután állampolgári bejelentés érkezett, hogy Bugyi, Felsővány külterületén a bányató melletti erdőben egy ismeretlen holttestet találtak.

Az elhunyt személy 40-60 év körüli férfi, kb. 160-165 cm magas, vékony testalkatú, a fogazata alul és felül hiányos, a haja rövid, sötét színű, fejtetőn kopaszodó, további területein őszbe vegyülő. Az arcán őszes színű, kb. 1 cm hosszúságú borosta van.

Fekete színű, rövid ujjú póló volt rajta, aminek a hátulján a nyak alatti részen Tv2 logó látható, a mellkasi részén „szenvedélyünk a szórakoztatás” narancs színű felirattal. Kék színű melegítőnadrágban volt, aminek a jobb szára felső részén fehér színű „cowboy” felirat látható.

Fotó: police.hu

Az elhunytnál azonosítására alkalmas tárgyak, okmányok nem voltak, így a rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a fényképen látható ruha alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, segítsen.  

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt