Beef Híradó: Dancsó Péter meggyomrozta Magyarósi Csaba napivloggert

video
2017 március 27., 10:22
comments 248

Dancsó Péter youtube-celeb legújabb Hogyan legyél Youtube-celeb 2017-ben?című mozgóképes szatírájában a legfrissebb videós trendeket gúnyolja.

link Forrás

A szemétkedő összeállításban egy sorozat gyomros jut Magyarósi Csabának is (5.55-től), aki idén indította el saját életéről és mindennapjairól szóló, hétköznapokon jelentkező sorozatát.

Dancsó öt szempontból kritizálja a napivlogger munkásságát:

  • Szekálja Csabát, a timelapsgyárost. 
  • Cikizi Magyarósit, az urbainstát.
  • Gúnyolja Csabát, az Apple-buzit.
  • Kiröhögi Magyarósit, a kultúrmisszionáriust.
  • És baszogatja Csabát, az unalmaséletűt. 

Vicces lett a videó, de azért nem viccesebb annál, ahogy  Magyarósi Csaba a Ludwig Múzeumban a lelkesedéstől kitágult pupillákkal műélvez, majd belehajol az optikába és suttogva recepcióesztétikai fejtegetésbe kezd. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.