Beef Híradó: Dancsó Péter meggyomrozta Magyarósi Csaba napivloggert

video
2017 március 27., 10:22
comments 248

Dancsó Péter youtube-celeb legújabb Hogyan legyél Youtube-celeb 2017-ben?című mozgóképes szatírájában a legfrissebb videós trendeket gúnyolja.

A szemétkedő összeállításban egy sorozat gyomros jut Magyarósi Csabának is (5.55-től), aki idén indította el saját életéről és mindennapjairól szóló, hétköznapokon jelentkező sorozatát.

Dancsó öt szempontból kritizálja a napivlogger munkásságát:

  • Szekálja Csabát, a timelapsgyárost. 
  • Cikizi Magyarósit, az urbainstát.
  • Gúnyolja Csabát, az Apple-buzit.
  • Kiröhögi Magyarósit, a kultúrmisszionáriust.
  • És baszogatja Csabát, az unalmaséletűt. 

Vicces lett a videó, de azért nem viccesebb annál, ahogy  Magyarósi Csaba a Ludwig Múzeumban a lelkesedéstől kitágult pupillákkal műélvez, majd belehajol az optikába és suttogva recepcióesztétikai fejtegetésbe kezd. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt