Ezt a fehérarany medált keresi a rendőrség

bűnügy
2017 március 27., 06:15
comments 25

A Győri Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított eljárást egy 45 éves tápi férfi ellen, aki tavaly december 3-án 16 és 23 óra között a sértett pázmándfalui családi házából ellopott egy benzinmotoros láncfűrészt és egy fehérarany nyakláncot, a rajta lévő elefántot ábrázoló fehérarany medállal együtt.

A sértett a lopás közben tetten érte a gyanúsítottat, aki meglökte, megütötte és a cuccokat magával vitte. A nyomozók elfogták a férfit, akinél a lopott láncfűrészt meg is találták, de az ékszert nem. A gyanúsított a kihallgatásakor tagadta az erőszakot és az ékszer ellopását.

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Az ellopott ékszer egy 35 cm hosszú, 1,5 mm vastag fehérarany nyakláncból és a rajta lévő elefántot ábrázoló, 18x20 mm méretű, a has részénél üreges, de a többi részen tömör, fehéraranyból készült, 8 grammos medálból állt. A rendőrség szerint a rabló abban a tudatban volt, hogy az ellopott nyaklánc ezüstből készült, és azt valószínűleg eladta. A rendőrség keresi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.