Egy debreceni kollégiumban mindig túl korán kelt az egyik szobatárs, amiből akkora feszültség lett, hogy a másik megkéselte

2017 március 28., kedd 10:08
133

Több olvasónk is jelezte, hogy az egyik debreceni kollégiumban (Kossuth Lajos III. Kollégium) késelés történt. Állítólag egy férfi szúrta torkon a szobatársát, mivel nagyon feszült volt köztük a viszony, konkrétan azért, mert az egyikőjük mindig túl korán kelt.

Megkerestük a rendőrséget, mi történt, amire a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság azt a választ adta, hogy ma „a sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy fiatal férfi szóváltásba keveredett vele. A gyanú szerint a vita hevében a férfi egy késsel a sértettnek hámhorzsolásos, könnyű sérüléseket okozott. A feltételezett elkövetőt a rendőrök a városi rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg folyamatban van”.

Azt is írták, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt