Egy debreceni kollégiumban mindig túl korán kelt az egyik szobatárs, amiből akkora feszültség lett, hogy a másik megkéselte

Több olvasónk is jelezte, hogy az egyik debreceni kollégiumban (Kossuth Lajos III. Kollégium) késelés történt. Állítólag egy férfi szúrta torkon a szobatársát, mivel nagyon feszült volt köztük a viszony, konkrétan azért, mert az egyikőjük mindig túl korán kelt.

Megkerestük a rendőrséget, mi történt, amire a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság azt a választ adta, hogy ma „a sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy fiatal férfi szóváltásba keveredett vele. A gyanú szerint a vita hevében a férfi egy késsel a sértettnek hámhorzsolásos, könnyű sérüléseket okozott. A feltételezett elkövetőt a rendőrök a városi rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg folyamatban van”.

Azt is írták, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.