Egy debreceni kollégiumban mindig túl korán kelt az egyik szobatárs, amiből akkora feszültség lett, hogy a másik megkéselte

bűnügy
2017 március 28., 10:08

Több olvasónk is jelezte, hogy az egyik debreceni kollégiumban (Kossuth Lajos III. Kollégium) késelés történt. Állítólag egy férfi szúrta torkon a szobatársát, mivel nagyon feszült volt köztük a viszony, konkrétan azért, mert az egyikőjük mindig túl korán kelt.

Megkerestük a rendőrséget, mi történt, amire a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság azt a választ adta, hogy ma „a sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy fiatal férfi szóváltásba keveredett vele. A gyanú szerint a vita hevében a férfi egy késsel a sértettnek hámhorzsolásos, könnyű sérüléseket okozott. A feltételezett elkövetőt a rendőrök a városi rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg folyamatban van”.

Azt is írták, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.