A fideszes Farkas Sándor nem tudta megválaszolni azt a kérdést, hogy szerepet játszott-e képviselősége a 25,5 milliós agrártámogatás odaítélésében

POLITIKA
2017 március 29., 04:00

A Blikk állította össze a parlamenti képviselők tavalyi agrártámogatásainak toplistáját úgy, hogy az adott politikus érdekeltségébe tartozó cég teljes támogatását visszaosztottuk a politikus tulajdonhányadára. A listavezető Farkas Sándor fideszes képviselő lett: a Kinizsi 2000 Kft. 244 milliós szubvenciót kapott tavaly. Farkas 10,47 százalékos tulajdonrésze után a rá eső rész 25,5 millió forintra jött ki. 

A lap megkérdezte Farkastól, hogy szerepet játszott-e képviselősége a támogatások megítélésében, a politikus erre nem mondott semmit, csak annyit, hogy

későbbre ígér választ.

A sorrend amúgy: 

  1. Farkas Sándor, Fidesz - 25,5 millió forint
  2. Czerván György, Fidesz - 21,5 millió forint
  3. L. Simon László, Fidesz - 20,2 millió forint
  4. Sallai R. Benedek, LMP - 13,3 millió forint
  5. Lázár János, Fidesz - 7,7 millió forint

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.