Időhúzásra játszhat KGBéla: mentelmi ügyének márciusi tárgyalására sem ment el

POLITIKA
2017 március 29., 04:24

Februárban orvosi igazolással maradt távol, márciusban egyszerűen nem ment el Kovács Béla a mentelmi ügyét tárgyaló meghallgatásokra. A jobbikos politikus célja az időhúzás lehetett, de az Európai Parlament jogi bizottsága most már a politikus meghallgatása nélkül is dönthet az ügyében.

Érdekesség: Polt Péter legfőbb ügyész nem a kémvádak miatt kérte az EP elnökétől, hogy függesszék fel az uniós képviselő mentelmi jogát, hanem mert a gyanú szerint Kovács 2012–2013-ban fiktív gyakornoki szerződést kötött négy magánszeméllyel, akik sosem jártak Brüsszelben, a munkájuk után járó pénzt viszont felvette a képviselő. (MagyarIdők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.