Saját tulajdonosa pályázatán nyert 15 milliárdot gyerektáboroztatásra egy alapítvány

POLITIKA
2017 március 29., 06:42
comments 49

Újabb milliárdokat tol a kormány abba az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítványba, aminek főtitkára L. Simon László korábbi kabinetfőnöke, írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a szervezet most 15 milliárd forintot nyert egy olyan pályázaton, amit saját tulajdonosa, az Erzsébet Táborok Kft. írt ki a rászoruló gyerekek táboroztatására. Ezért a pénzért 2017–2020 között évente több mint 38 ezer gyereket és kísérőieket kell ellátni a fonyódi és zánkai táborokban. Az ingatlanokat ingyen kapják, sőt, Rétvári Bence március közepén azt jelentette be, hogy az alapítvány két táborának felújítására három év alatt összesen 26 milliárdot költenek majd. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.