Végrehajtást rendelt el a NAV Tiborczék családi cége ellen

érdekes adat
2017 március 29., 02:56

Tavaly tavasszal végrehajtást rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér megyei hátralékkezelési osztálya az Orbán Viktor vejének, Tiborcz István résztulajdonában lévő családi cégnél, az ES Hungary Kft.-nél, írja a Népszava. A cégbírósági adatokból nem tudni pontosan, hogy miért történt az intézkedés, és, hogy mekkora összeggel tartozott a vállalat. 

Orbán Ráhel és Tiborcz István

A lap emlékeztet, hogy az adóhatóságnak ugyanezen osztálya már elrendelt egy végrehajtást a csabdi székhelyű Kft.-nél, aminek tulajdonosai közt csaknem a teljes Tiborcz család fellelhető. Az ES Hungary főtevékenységként egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenységgel foglalkozik,  2015-ben 39,4 millió forintos forgalom mellett 8,6 millió forint nyereséget értek el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.