Elszállt a net a hivatalban, leköpte és hasba rúgta a polgármestert

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy helyi gazdálkodó ellen a Marcali Járási Ügyészség, aki a jelek szerint annyira felbőszítette magát azon, hogy elektronikus ügyintézés közben elment a net a polgármesteri hivatalban, hogy lerúgta a polgármestert. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta. 

A polgármester nem volt teljesen ártatlan az ügyben: az épületben zajló munkálatok miatt ugyanis valóban kihúzta a falból a vezetéket. A gazdász ezt annyira nehezen viselte, hogy előbb hangosan szidalmazni kezdte őt, majd leköpte, végül nyomatékosításként hasba is rúgta. 

Nem volt teljesen haszontalan a gazda akciója, mert annyit elért vele, hogy a kábel visszakerült a helyére, és be tudta fejezni az ügyintézést. Ez sem nyugtatta meg viszont teljesen, a hivatal udvarán ismét a polgármester után eredt, és csak akkor hagyott fel a hajszával, amikor az áldozat figyelmeztette, hogy hívja a rendőröket. 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.