Elszállt a net a hivatalban, leköpte és hasba rúgta a polgármestert

bűnügy
2017 március 30., 05:13

Garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy helyi gazdálkodó ellen a Marcali Járási Ügyészség, aki a jelek szerint annyira felbőszítette magát azon, hogy elektronikus ügyintézés közben elment a net a polgármesteri hivatalban, hogy lerúgta a polgármestert. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta. 

A polgármester nem volt teljesen ártatlan az ügyben: az épületben zajló munkálatok miatt ugyanis valóban kihúzta a falból a vezetéket. A gazdász ezt annyira nehezen viselte, hogy előbb hangosan szidalmazni kezdte őt, majd leköpte, végül nyomatékosításként hasba is rúgta. 

Nem volt teljesen haszontalan a gazda akciója, mert annyit elért vele, hogy a kábel visszakerült a helyére, és be tudta fejezni az ügyintézést. Ez sem nyugtatta meg viszont teljesen, a hivatal udvarán ismét a polgármester után eredt, és csak akkor hagyott fel a hajszával, amikor az áldozat figyelmeztette, hogy hívja a rendőröket. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.