Polt: Világszínvonalú a hazai ügyészek munkája

politika
2017 március 30., 11:52
comments 146
Polt Péter mosolyog Orbán Viktorra
photo_camera Polt Péter mosolyog Orbán Viktorra. Fotó: Botos Tamás / 444

"Világszínvonalú szakmai munkát végeznek a hazai ügyészek, ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a kiváló infrastrukturális háttér rendelkezésre álljon"

- nyilatkozta lelkesen az MTI tudósítása szerint Polt Péter legfőbb ügyész Mosonmagyaróváron csütörtök délután, miután átadta a járási ügyészség 205 millió forintból felújított és kibővített épületét. 

Polt arról is beszélt a sajtótájékoztatón, hogy a "kiváló technikai háttér megteremtése" alapvető célkitűzés az ügyészség számára, és eredményesen is végzi munkáját, miután egy hónap alatt megújult épületet adtak át Szigetszentmiklóson, Nagykátán, Szegeden és Jászberényben is.  

A főügyész külön kiemelte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség és a Győri Fellebbviteli Főügyészség elmúlt évi munkáját, ami nem csak hogy megfelelt az elvárásoknak, hanem az ügyészek "magas szakmai színvonalon végezték feladataikat".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.