Verőfényes, meleg tavaszi hétvége jön

időjárás
2017 március 30., 13:24
comments 80
photo_camera Szombati előrejelzés: zavartalan, meleg idő lesz egész nap. Fotó: met.hu

Napos, meleg hétvége közeleg: pénteken még az ország keleti részén fel-felbukkan majd néhány bárányfelhő, de ezzel nagyjából be is fejeződik a felhősödés a héten, és szombaton illetve vasárnap zavartalan napsütésre lehet számítani szinte mindenhol. Csapadékra egyáltalán nem kell számítani. 

Pénteken a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között mozog majd, enyhe széllökésekre is alig kell csak számítani. 

Szombaton tovább melegszik az idő, éjszaka 2 fok alá sehol nem csökken, jellemzően 2 és 7 fok között mozog majd a higanyszál, de például a Kisalföldön a legalacsonyabb hőmérséklet is 8 fok lesz. Napközben 20 és 25 fok celsius között alakul majd az idő. 

Vasárnap folytatódik a parádés időjárás, egyedül a délkeleti szél erősödése zavarhat kicsit bele a képbe. Éjszaka északkeleten 2, a Dél-Alföldön és az Észak-Dunántúlon 8, 9 fokig hűl a hőmérséklet, napközben stabilan 20 és 25 celsius közötti melegre lehet számítani. (MET)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.