János ki akart rabolni egy idős nőt, de menekülnie kellett, mert az átverte, közben pedig hasba is szúrta magát, ezért visszament segítséget kérni az őt kereső rendőröktől

bűnügy
2017 március 31., 22:05

Csütörtök kora délután a 40 éves S. János a X. kerületi Kápolna utcában késsel a kezében odalépett egy idős nőhöz, akitől azt követelte, hogy adja át a pénzét. A nő nem adta át a pénzét, de sikerült rávenni a támadót, hogy a nagyobb haszon reményében felkísérje a lakásához.

Csakhogy nem a saját ajtajához vezette a rablót, hanem egy másik bejárathoz. Miután kopogtattak, a nő szomszédja nyitott ajtót a kutyájával, akitől a János annyira megijedt, hogy elmenekült a helyszínről. Ezután hívták a rendőrséget.  

A kiérkező nyomozók éppen a szemlét tartottak a rablás helyszínén, amikor váratlanul megjelent S. János, és közölte, hogy ő követte el a bűncselekményt, ezért a rendőrök előállították.  

Mivel az egyenruhások észrevették, hogy sérülés van a férfi hasán, hívták a mentőket. A sérülés körülményeiről S. János azt mondta, menekülés közben okozta véletlenül saját magának a rablásnál használt késsel.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Most rablás kísérlete miatt nyomoznak ellene. (police.hu)  

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.