Hamis aranytömböt adott el, aztán az erkélyen átmászva betört a szomszéd lakásába egy román férfi

bűnügy
2017 április 01., 05:38
comments 61

Egy román állampolgár sokszorosan szembekerült a törvénnyel a X. kerületben. Először is eladott egy aranyszínű fémtömböt hatmillió forint készpénzért egy magyar férfinak. Aztán amikor utóbbi elment, hogy bevizsgáltassa az aranytömbnek gondolt, valószínűleg trombitaréz-tömböt, lakásában hagyta a román férfit. Az viszont kapott az alkalmon, és az erkélyen átmászva megpróbált betörni a szomszéd lakásba.

A rendőrök gyorsan elkapták az álarany-árus-betörőt, és megállapították, csalás és zaklatás miatt több elfogatóparancs is érvényben van vele szemben. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.