link Forrás

Megőrülnek az emberek az új Stephen King film előzeteséért

FILM
2017 április 01., 13:16
comments 62

Szerdán debütált a New Line és a Warner Brothers új szuperprodukciójának első előzetese, és rögtön hatalmas rekordot döntött. Stephen King Az (It) című mesterművének második filmadaptációját óriási várakozás előzi meg, egy nap alatt 197 millióan nézték meg a hidegrázós klippet a Youtube-on, a Facebookon és a Twitteren. Eddig a Halálos Iramban 8. (The Fate of the Furious) tartotta a rekordot 139 millió megtekintéssel. 

A listán harmadik, februárban bemutatott Szépség és a szörnyeteg előzetesére ugyanennyi idő alatt 127 millióan klikkeltek. A Csillagok háborúja sorozat legújabb epizódja trailerét alig több mint fele ilyen sokan, 112 millióan nézték meg egy nap alatt. 

Az 1990-es kétrészes tévéfilm remake-jét az argentin Andres Muschietti horror-rendező vállalta el és szeptemberben érkezik a mozikba. 

Az előzetes alapján a film hűen követi majd Tommy Lee Wallace 27 évvel ezelőtti forgatókönyvét: ugyanazzal az ikonikus, esőáztatta jelenettel kezdődik, a lufikat eregető Pennywise bohóc pedig csak fokozatosan mutatja meg magát a Derry utcáin játszadozó gyerekeknek, hogy aztán az őrületbe kergesse őket. (Deadline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.