Nyáron bemutatják Luc Besson új scifijét

Húsz évvel az Ötödik elem bemutatója után újra Luc Besson-scifi kerül a mozikba. A Valerian és az ezer bolygó városa a hatvanas évek végén publikált, Valérian és Laureline című francia képregény alapján készült. Az 58 éves francia rendező gyermekkorában nagy rajongója volt a képregénysorozatnak, mindig szerette volna filmre vinni. Már az Ötödik elem forgatásánál is segített neki a Valérian-képregény egyik látványtervezője, és szó volt róla, hogy inkább a képregényt kellene megfilmesíteni az Ötödik elem forgatókönyve helyett, de Besson ezt akkor még lehetetlennek tartotta. A Valérian-filmen most már az utolsó simításokat végzik, a héten New Yorkban bemutatták a legújabb trailerét, 3D-ben. A Business Insider szerint a látvány lélegzetelállítóan lenyűgöző, amit simán el is hihetünk, hiszen az utolsó Besson-scifi, az Ötödik elem is igazi vizuálorgia volt.

Besson tíz évig dolgozott a filmterven, és július 21-én végre bemutatják a Valériant. A két főszereplő Dane DeHaan és Cara Delevigne, de játszik benne Rihanna, Ethan Hawke és Clive Owen is. A második trailer:

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.